کمیسیون محیط زیست بوکان با ساختاری جدید احیا شد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست بوکان از تشکیل کمیسیون محیط زیست این شهرستان با ساختاری جدید خبر داد و گفت: این کمیسیون می تواند حلقه اتصال سیستم اداری و تشکل های مردمی در جهت مرتفع ساختن نیازهای زیست محیطی باشد.
رحیم عبدالکریمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست بوکان و دبیر این کمیسیون با بیان اینکه تشکیل این کمیسیون از نیازهای ضروری بود، به خبرنگار کردپرس گفت: انجام و پاسخگویی به بسیاری از نیازها و درخواست های مردمی در حوزه محیط زیست تنها در قالب ساختار اداری ممکن نبوده و این کمیسیون می تواند سیستم اداری را به ظرفیت ها و تشکل های مردمی در جهت مرتفع ساختن نیازهای زیست محیطی متصل نماید.
او با تاکید بر اینکه کمیسیون محیط زیست با ساختار کنونی می کوشد تا با برنامه ریزی و کارهای کارشناسی، به درخواست ها و مطالبات مردمی در این حوزه جامه عمل بپوشاند، افزود: با تمام توان و بهره گیری از ظرفیت های موجود تلاش می کنیم تا مشکلات و معضلات محیط زیستی بوکان را حل کنیم.
کمیسیون محیط زیست شهرستان بوکان پس از چهار سال با ساختاری جدید (١۴ فروردین ماه ١۴٠٣) اولین جلسه خود را تشکیل داد. نشستی که با ریاست فرماندار، دبیری رئیس اداره محیط زیست و شرکت جمعی از رٶسای و نمایندگان ادارات و فعالان انجمن های محیط زیستی برگزار و فصلی جدید از فعالیت های محیط زیستی را رقم زد.
در ادامه نمایندگان انجمن های مردمی محیط زیست به بیان مطالبات و مواضع خود پرداختند. انجمن سروشتی شاره که م بوکان بر روی موضوع درخت کاری پارک کوهستانی ناله شکینه و ادامه این طرح تاکید داشت و انجمن ژینبانان نیز مطالباتی همچون توسعه فضای سبز در مناطق حاشیه شهر و پلاک کوبی درختان شهری را مطرح کرد.
نمایندگان واحدهای پسماند و فضای سبز شهرداری نیز در این نشست به بیان برنامه های خود پرداختند. نماینده واحد پسماند شرحی از وضعیت پروژه انتقال سایت پسماند بیان کرد و اعلام کرد که بزودی مناقصه عملیات فنس کشی محوطه سایت جدید پسماند منتشر می شود و لندفیل ها نیز پس آن حفر می شود. سرپرست واحد فضای سبز شهرداری نیز درختکاری در ناله شکینه را نیازمند طرح مطالعه جنگلکاری دانست و مخالفت شهرداری با هرگونه توسعه بدون مطالعات و اتفاقی فضای سبز را اعلام کرد.
در پایان این نشست، خشایار صنعتی فرماندار بوکان ضمن تاکید بر تسریع پروژه انتقال سایت پسماند بوکان ، به مدیران شهرداری بوکان تاکید کرد که با صداقت ، دقت و سرعت این پروژه را به سرانجام برسانند. صنعتی در پایان مواردی همچون تدوین برنامه زمان بندی پروژه ایجاد سایت جدید پسماند ، ایجاد برنامه مشترک جلوگیری از ساخت وسازهای غیرمجاز در حریم سیمینه رود، پلاک کوبی درختان و انجام اقدامات فرهنگی با هدف اعتلای فرهنگ حفاظت محیط زیست با همکاری آموزش و پروش، دانشگاه ها و ورزش و جوانان را به عنوان مهمترین مصوبه های اولین جلسه کمیسیون محیط زیست اعلام کرد.
گفتنی است که کمیسیون محیط زیست پیش از این با ریاست و مسئولیت شورای شهر بوکان برگزار می شد که با توجه به محدود بودن قدرت اجرایی نهاد شورای شهر اینبار با اصلاح ساختار ، با ریاست فرماندار بوکان تشکیل شده و فعالیت خود را ادامه می دهد.