بعد از چند دهه بلاتکلیفی دانشکده پرستاری مهاباد به خط پایان رسید
به گزارش پایگاه خبری زریان( به نقل از هاژه)، بعد از چند دهه بلاتکلیفی، دانشکده پرستاری مهاباد تکمیل شد و قرار است از نیمه دوم خردادماه رسما آغاز بکار کند.
اواخر دهه ۱۳۶۰ بود که عدم جذب دانشکده پیراپزشکی از سوی یکی از شهرهای کشور، فرصتی را پدید آورد تا شهرستان مهاباد اقدام به جذب آن نماید.
کلنگزنی این مرکز آموزشی همزمان بود با شکوفایی دانشگاه آزاد این شهرستان و قرار بود اعتبارات آن محل اعتبارات ملی و استانی صورت بگیرد که در نهایت با سنگاندازی در تخصیص اعتبارات، این مرکز آموزشی بصورت نیمه کاره بمدت یک دهه رها شد، در نهایت مدیریت این مرکز به دانشگاه ارومیه واگذار شد تا با تغییر کاربری آن، دانشکده ادبیات و علوم انسانی احداث شود.
در چند دهه گذشته مدیریت این مرکز چندین بار تغییر یافت و این تغییرات منجر به نتیجه نشد، تا اینکه مسوولان رده بالای شهرستان و در رأس آن نماینده مردم مهاباد، اقدام به بازگرداندن به طرح اولیه آن کردند.
دانشکده پرستاری این شهرستان اگرچه سرعت کمی داشت، اما به نتیجه رسید و در اواخر زمستان سال گذشته با تزریق اعتبارات بارقههای امیدی برای سروسامان دادن آن ایجاد کرد.
صبح امروز بهاءالدین حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد در کنفرانس خبری با اصحاب رسانه از تکمیل شدن دانشکده پرستاری خبر داد و گفت: با پیگیریهای مستمر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تزریق اعتبارات در اواخر سال گذشته عملیات عمرانی در دانشکده پرستاری با سرعت بیشتری طی شد و مشکلات زیرساختی آن شامل آب، برق، گازرسانی و … رفع گردید.
وی افزود: در سال جدید نیز بخشی از اعتبارات مصوب شده سال گذشته برای تجهیز و تکمیل دانشکده پرستاری جذب شده و درحال حاضر کلاسهای درس آن تقریبا آماده بهرهبرداری است.
حسینی تصریح کرد: کلاسهای درس، سلف سرویس و بخش اداری دانکشده پرستاری تکمیل شده و با اعتبارات جذب شده در چند روز آینده سالن آمفی تئاتر دانشکده نیز تجهیز خواهد شد.
وی اضافه کرد: از مورخه ۱۵ خرداد امسال کلاسهای درس در دانشکده پرستاری مهاباد رسما آغاز بکار میکند و همزمان با آن میتوان بخش کتابخانه و پراتیک را تجهیز کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهاباد در ادامه اظهار کرد: آنچه دانشکده پرستاری مهاباد را از سایر شهرهای جنوب استان جدا میکند، زیرساخت و ساختمان این دانشکده و همچنین اعضای هیات علمی است که در سایر شهرها وجود ندارد.
وی افزود: درحال حاضر دانشکده پرستاری مهاباد ۹۰ دانشجو دارد و امسال نیز ۸۰ نفر دیگر پذیرش شدهاند که در ساختمان جدید آن ادامه تحصیل خواهند داد.
حسینی در بخشی از سخنان خود مشارکت شهروندان مهابادی در پروژههای عام المنفعه را بی نظیر اعلام کرد و گفت: شهروندان و خیرین مهاباد، حتی در تکمیل شدن دانشکده پرستاری احساس مسوولیت میکنند به نحوی که پیمانکار دانشکده پرستاری قرار بود ۴۰۰ متر مربع از فضا را آماده سازی کند اما بیش از ۱ هزار را با هدف مشارکت در پروژه عام المنفعه آماده سازی کرد، بر همین اساس میتوان گفت این میزان حس مسوولیت و مشارکت در کمتر شهری از کشور را میتوان مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه برآوردهای احداث دیوارکشی این دانشکده انجام و در تلاش برای جذب اعتبارات هستیم، اضافه کرد: دیوارکشی دانشکده با توجه به آماده سازی فضای محوطه تأثیری بر کلاسهای درس نمیگذارد، از سویی دیگر مساحت کلی این دانشکده بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ هزار متر است و امکان توسعه و حتی احداث دانشکده پزشکی در آن نیز فراهم است.
به گزارش هاژه، بعد از چند دهه بلاتکلیفی، ساختمان دانشکده پرستاری به اتمام رسیده و درحال تجهیز است، به نظر میرسد این پروژه که یکی از پیرترین پروژه های نیمه کاره شهرستان است، به ایستگاه آخر رسیده و امسال همزمان با بازگشایی دانشگاهها افتتاح و به بهرهبرداری برد.