مدیر جهاد کشاورزی تبریز:
🔹 در سه ماهه نخست امسال ۵ هکتار از اراضی کشاورزی شهر تبریز با تخریب ۴۸ مورد تغییر غیرمجاز اراضی کشاورزی مصادره شد.
تبدیل غیرقانونی کاربری اراضی کشاورزی یکی از مشکلات اصلی این بخش است که بخش زیادی از زمین های کشاورزی را از چرخه تولید سالانه خارج می کند.
زمین کشاورزی ثروت و امانت جامعه برای نسل های آینده است و کسانی که از این ثروت و موهبت الهی استفاده می کنند باید از آن به درستی استفاده کنند و همانند نسل های آینده در حفظ و حراست از آن بکوشند.
🔹 نظارت بر مزارع و باغات با بررسی مستمر و حضور فعال در بخش کشاورزی خودروهای جهاد کشاورزی شهرستان تبریز و همچنین گزارشات دریافتی از سامانه ۱۳۱ و با هرگونه فعالیت غیرقانونی بر خلاف قانون برخورد خواهد شد.

نوبت دوم آزمون سراسری آغاز شد
نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با برگزاری آزمون گروههای علوم ریاضی و انسانی برگزار شد.این آزمون امروز در نوبت عصر