مشارکت در انتخابات اولین انتخاب رأی دهندگان
سید داود سجادی
ورای هر انتخابی، هر رأی ما و حضور ما خودش یک انتخاب است و معنای خاص خودش را دارد.
این روزها کشور ایران اسلامی سوگوار شهید رئیسی و هیئت همراه ایشان در سانحه بالگرد، در شهرستان ورزقان، استان آذربایجان شرقی است، شهیدی که در مدت ریاست جمهوری خود، تلاش های بیشماری را برای آبادانی و پیشرفت، جمهوری اسلامی ایران انجام داد و از هیچ تلاشی فرو گذار نکرد، حتی در دقایق پایانی عمر خود باز در تلاش بود و در پایان یکی از همین سفرها و در مسیر پیگیری و حل مشکلات مردم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و آسمانی شد.
بی شک ملت ایران تلاش ها و فداکاریهای این فرزند خود را از خاطر نخواهند برد و تا همیشه قدردان این کوشش های خستگی ناپذیر او خواهند بود.
بعد از شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور اسلامی ایران، انتخابات زود هنگام بر سر زبان ها افتاد و رقابتهای نامزدهای انتخاب رئیس جمهور برای یک دوره چهار ساله جدید آغاز شد.
حال با توجه به این امر و ضرورت شرکت در انتخابات، به خوبی معلوم می شود که شرکت در انتخابات این دوره ریاست جمهوری، ملموس تر است و مردم باید حضور حداکثری داشته باشند.
حضور ما در انتخابات باعث می شود تا تلاش ها و مجاهدت های شهید جمهور و هیئت همراه ایشان در راه اعتلا آرمان های انقلاب و راه انقلاب و امام(ره) پرشور تر از گذشته ادامه یابد.
حضرت امام خمینی (ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و معمار کبیر انقلاب همواره بر حضور حداکثری مردم در انتخابات تأکید داشته و بر این اعتقاد بودند که میزان، رأی ملت است، بعد از انقلاب نباید در مقایسه با قبل از انقلاب از سطح کمتری برخوردار باشد.
دشمنان در خارج از کشور و برخی از شکست خوردگان سیاسی در داخل، حضور اندک را بهانه ای برای ناکارآمدی و مأیوس شدن مردم از انقلاب و نظام دانسته و از آن بهره برداری های مغرضانه سیاسی می کنند.
رهبر مستضعفان جهان انتخابات را یکی از مهم ترین رویکردهای سیاسی برای حفظ اسلام و حکومت اسلامی می دانستند، بنابراین شرکت در انتخابات مهم و سرنوشت ساز است و دلسوزان انقلاب را به پیش بردن تلاش های خود برای رفاه و آبادانی کشور، امیدوار و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ناامید خواهد کرد.