علائم مسمومیت بر اثر خوردن برنج مانده چیست؟

گلبن سهراب، متخصص تغذیه و رژیم درمانی:🔹برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد. 🔹در نهایت سمی تولید می‌شود که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید می‌شود.🔹معمولاً علامت‌های مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده می‌شود🔹برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج ۵ درجه سانتی‌گراد منتقل شود.🔹برنج پخته شده را می‌توان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.

Share the Post:

Related Posts

Join Our Newsletter

دکمه بازگشت به بالا