توصیه هایی برای مصرف صحیح چای
توصیه هایی برای مصرف صحیح چای
نوشیدن چای مانده به صورت داغ و بسیار غلیظ می تواند باعث آلزایمر، عطش، اختلالات بینایی، مشکلات سیستم قلبی-عروقی، به خطر افتادن سلامت دندان و دهان، ابتلا به سوء هاضمه، ابتلا به کم خونی، سرطان مری، به خطر افتادن سلامت کلیه ها و به وجود آمدن بیماری های قلبی شود.
نوشیدن چای کهنه و دوباره دم کردن آن می تواند افزایش کلسترول خون و اختلال در سیستم گردش خون را به همراه داشته باشد.
نوشیدن چای کهنه می تواند باعث افزایش خستگی، سردرد، سرگیجه، کسالت و بد خوابی در افراد شود.
اگر چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد می توان نام کهنه بودن بر آن گذاشت؛ طبق تحقیقات دانشمندان چای تازه خستگی را کاهش میدهد، اما چای کهنه خستگی را تا ۱۳ درصد افزایش خواهد داد.
مضرات چای کیسهای: پر رنگ شدن چای کیسهای در آب جوش در کمتر از ۳۰ ثانیه به معنای نامرغوب بودن آن است.