گلبن سهراب، متخصص تغذیه و رژیم درمانی:برنج پخته بیرون یخچال به دلیل رطوبت فراوان شرایط بسیار مناسبی برای رشد باکتری دارد.
در نهایت سمی تولید میشود که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید میشود.
معمولاً علامتهای مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده میشود
برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج ۵ درجه سانتیگراد منتقل شود.
برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد.

۱.۵ تن برنج تقلبی در تبریز کشف شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی:این مقدار برنج تقلبی را بازرسان در بررسی کالاهای موجود در پارکینگ واحد مسکونی که متعلق